Lydklip fra “De Sorte Spejdere”.

Madzzoni

27. marts 2008

3 thoughts on “Lydklip fra “De Sorte Spejdere”.

 1. Hej Madzzoni,
  Sjov ide med dit lydklip-podcast 🙂
  Jeg synes det hører til i vores arkiv på podhead.dk, men vores RSS-læser kan ikke læse dit feed 🙁
  Dette problem handler ofte om at der indgår “ulovlige” tegn i RSS-feed’et. Feks kan jeg se at du har en apostrof i titlen. Kan jeg lokke dig til at erstatte den med teksten “'”. Denne tekst vil af alle RSS-læsere blive opfattet som en apostrof.
  Så kan du komme med i klubben af danske podcastere 🙂
  Venlig hilsen
  Marc
  podhead.dk

 2. Perfekt! Nu kører det.
  Jeg har oprettet dit podcast på podhead.dk under genren Comedy. Hvis du opretter en profil inde på podhead.dk, så kan jeg forbinde den med dit podcast, så du kommer til at optræde i listen over “Danske Podcastere”.
  Venlig hilsen
  Marc
  podhead.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *