Det ser sort ud!…

Madzzoni

28. marts 2008

4 thoughts on “Det ser sort ud!…

  1. Det ser godt nok sort ud, men det ser godt ud. En ting jeg ser der er lidt irriterende, er at når man skriver en kommentar så er bogstaverne svære at se fordi både baggrund og tekst begge er grå, men det er måske bare mig der er pylret.

  2. Tak Peter. Du skulle da gerne få en lys baggrund i kommentarfeltet når du klikker og skriver heri.
    Hvilken Browser bruger du?

  3. ie 7, men jeg har godt nok prøvet at installere ie 8 beta som jeg så har slettet igen, måske har den lavet lidt bøvl. jeg prøver at slette ie 7 og installere den igen. Jeg kan godt se at det fungerer i Firefox.

  4. … OK Peter, tak for tippet, prøvede lige at logge ud og tjekkede, – kunne godt se hvad du mente, har nu ændret til lysere nuance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *