Ustabilt Mac OSX WiFi problem forsvundet med Mountain Lion 10.8!

Mountain Lion-2012 OSX
Madzzoni

31. juli 2012

3 thoughts on “Ustabilt Mac OSX WiFi problem forsvundet med Mountain Lion 10.8!

 1. Hej…
  Tak for din ud melding, jeg sidder netop og søger om andre har problemer
  efter instalation af Mountain lion, jeg har haft min iMac fra efterår 2009 OSX 10.8, har altid kørt superduper, men efter instalation i sidste uge, har den kørt meget ustabilt på wifi forbindelsen, har haft kontakt til Apple support dog uden held, den kan nogle gange køre i en halv time og andre gange i halvanden dag, de andre ting jeg har forbundet til den, Iphone, Ipad og Ipod, fungere stadig fint så det er ikke wifi forbindelsen der er noget galt, og så lige et spørgsmål, da jeg sidst talte med Apple Support som åbenbart ikke rigtig kender til problemet, men kom frem til at jeg måske var nødt til at køre på Apple værksted med min iMac, og skulle så betale for en evt. rep., men men, Mountain lion er synderen og den er vel også omfattet af garanti, eller er der nogen der mener noget andet ???

 2. Hej Birger… OS X 10.8 er Mountain Lion. Jeg havde ustabilt WiFi med 10.7 Lion og prøvede alverdens løsninger uden større held, men som nævnt er problemet løst med 10.8 på min iMac.
  Underligt hvis Du nu har fået ustabilt WiFi med 10.8 ;-/

 3. Hej Birger
  Jeg har en MacBook Pro Retina og efter opdateringen er mit WiFi blevet langsomt og ustabilt, jeg har en 30/30 forbindelse men downloader iøjeblikket med max 1,5 mb/s men det normale er langt under 1 mb/s.
  Det tog mig næsten 8 minutter at uploade en WordPress via FTP igår.

  Men jeg har læst at der kan være problemer med Retina modellerne hvis bluetooth samtidig er slået til, (ret dum fejl at lave, da jeg så samtidig ikke kan bruge min magic mouse) jeg vil ihvertfald prøve at slukke bluetooth når jeg kommer hjem.

  Før Mountain Lion lå min Download på WiFi på 6-7 mb/s

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *