Den nye iMac fra Apple!

Apple iMac 2010
Madzzoni

5. marts 2010

2 thoughts on “Den nye iMac fra Apple!

  1. Jeg har længe ventet på at det kunne blive muligt at skifte til en ny Mac, men NU er tiden kommet og min min nye iMac er bestilt! Glæder mig til at modtage min iMac og sige farvel til Windows PC’en!

    -Steffen

  2. Tillykke med din beslutning Steffen og Velkommen til den frie verden 🙂
    Er sikker på at du bliver tilfreds med din nye iMac, den er bare lækker!… har du behov for hjælp med OS X, så skriver bare… men ellers er der masser af hjælp på nettet, hvis der er noget du vil vide om Mac OS X, – bare brug Google!

    @ skrives ved at klikke “alt” og @-tasten samtidigt, det er nok den første udfordring du møder 😉
    “Højre-klik” bruges også på Mac, men her klikker du blot “ctrl” + klik for funktionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *