Avanceret Editor til WP

Er du ikke tilfreds med standard Tekst-redigeringsværkøjet i WordPress, findes der flere mere avanceret værktøjer til tekst- og billederedigering, man kan installerer som et WP-Plugin.(Tilføjelses-program)

UPDATE: Se i stedet for TinyMCE Advanced som er kompatibel med alle moderne Browsere. Dansk sprog kan tilføjes via TinyMCE Advanced Language Pack Plugin’et.

Herfra anbefales det at benytte WYSIWYG For WP (WYSIWYG= What-You-See-Is-What-You-Get), der i udseende og funktion, minder meget om et almindeligt tekstbehandlings-program og er kompatibel med Mozilla Firefox, *Safari, Opera 9 og IE.

Demo-billede af WYSIWYG-Editor til WordPress 2.x

Dette værktøj giver dig flere muligheder for at formatere tekst i dine indlæg/sider uden at have kendskab til HTML-sprog og samtidigt betydelig bedre kontrol over indsættelse- og placering af billeder/grafik.

WYSIWYG-Editoren bruger standard indstillingen i WP til “Upload” af nye billeder/grafik, hvilket er en fordel, da man så kan foresætte med at indsætte Billed/grafik-filer fra WP’s eget “Upload-værktøj”.
(Hver dog opmærksom på, at hvis ældre indlæg ændres med WYSIWYG-Editoren, skal man formatere hele indholdet og redigere billed-indstillinger igen.)

Læs mere om WYSIWYG Editor til WP.

* HTML-visning fungere ikke med Safari!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *