WordPress: “Blogging All Over The World!”

wordpress

Imens næsten alt har drejet sig om finanskriser i alle brancher, alverdens ulykker og global recession igennem de sidste par år, – har den frie Open Source WordPress blog software bare udviklet sig støt til et endnu bedre udgivelsesværktøj til websider, end man havde kunne forvente som bruger, – til gavn og glæde for alle verdens udgivelseslystne bloggere, nyhedsjunkier og webside Entreprenører.

Med version 3.0+ af WordPress-platformen har denne frie Software nået nye dimensioner, – også i den danske version.
Hvad enten du er en privat som blogger om nyeste gadgets, en entusiastisk hunde-elsker, et engageret Racerbil-team, er webmaster for en “FANtastisk” fodbold fanklub– eller boligforenings webside, – er WordPress blevet et betydeligt mere attraktivt og brugervenligt web-værktøj at anvende med de mange nye tilføjelser og rettelser som er blevet bidraget i nyeste version.
Dette ikke mindst til gavn for de mere professionale behov for en enkel CMS-hjemmeside, indenfor alverdens ydelser som f.eks. coaching og personlig udvikling, Vikarservice, fantastiske produkter og rejser, samt håndværksfag som blikkenslagere, tømrer, vvs-firmaer og det klimatekniske område med mere i almindelighed.
Aldrig har det været hurtigere, nemmere og billigere at få opmærksom omkring ens webshop og sine ydelser overfor relevante kunder og klienter på internettet, specielt ikke hvis man vælger et af de mange frie WordPress Temaer der stilles gratis til rådighed til ens WordPress installation.
Tak til alle jer der har gjort WP 3.0 muligt! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>