Appel Event: Det blev en ny iPhone 4S!

Apple Event 2011 iPhone 4S

Apple Event 2011 iPhone 4SSå blev hemmeligheden endeligt afsløret af kilden selv, nemlig Apple, under deres seneste Event!
Den nye iPhone hedder 4S og ikke 5, som nærmest ellers alle “inside-Apple-we-know-it-all-blogs” på internettet havde forudsagt den skulle benævnes!
Ifølge alverdens nyhedsmedier, er det nu nærmest en katastrofe, at Apple ikke har døbt deres nye opgraderet supergadget, iPhone 5, som alle “de vidende” på internettet ellers havde dikteret den skulle hedde!
Hvorfor er betegnelsen lige så vigtig her? – Hvorfor er det ikke alle de forbedringer og hardware/software opdateringer som iPhone 4S indeholder der er vigtige? Havde de været anderledes vigtige hvis den hed iPhone 5??
– Og i vores egen lille andedam, er det jo nærmest en “gave” til bl.a. de mange “kloge Kaffekander” hos Nationen.dk, der nu har brugt al den kommentarplads der var til rådighed hos EB.dk, til at udbrede deres sædvanlige mavesure kommentarer om verdens førende SmartPhone fra Apple, som de fleste af dem tydeligvis ikke har stiftet bekendskab med i “real life” nogensinde udfra deres usaglige inputs at dømme. (Mon de er sponsoret af Bill Gates?)!
Hvis Apple-fans (Og andre) i verdenen er skuffet over den nye iPhone 4S, er det ikke Apple’s skyld, – men nok nærmere alle dem der hypede den nye iPhone, før den var en realitet!
Hold da fest hvor Apple har taget r…. på hele verden, ved blot at kalde deres nye Supergadget for iPhone 4S og ikke 5! Bravo Apple, det god humor!

3 tanker om “Appel Event: Det blev en ny iPhone 4S!

  1. Jeg sagde hele tiden at der ikke ville komme et iPhone redesign, så jeg er sgu ikke skuffet over at prisen på iPhone 4 er gået meget ned og at der er kommet en ny version (4S).

  2. Enig Ulrik! Det er sgu svært at være skuffet de mange nye forbedringer i 4S, bedre hastighed, A5 processor, bedre kamera og ikke mindst bedre antenne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>